Diamond Light Afstandshealing


Bij een Diamond Light Afstandshealing stem ik me af op jouw energieveld. We spreken een tijdstip af waarop de energietransmissie plaatsvindt. Je geeft vanuit je Hart toestemming om deze healing te ontvangen, dit maakt dat afstand niet uitmaakt, het effect is het zelfde.
Tijdens de afstemming creëer ik oa een op jouw afgestemd kristalgrid, gemaakt met Lemurisch Zaad Kristal. Lemurisch Zaad Kristal heeft een liefdevolle uitstraling en werkt op je Hartchakra. Het zal je helpen in ontspanning te komen zodat je volledig openstaat om te mogen ontvangen. Uiteraard gebeurt dit alles in samenwerking met jouw Goddelijk Zelf. Je ontvangt precies dat wat helpend is in het Nu.
Hoe mooi is dat.

Na de afstandshealing stuur ik je de foto van het kristalgrid, zodat de energie van de healing bij je blijft. Zelf zorg ik voor een veilige setting tijdens het hele proces. Ik creëer een heilige healingsruimte en draag zorg voor de helende energie in de ruimte zolang het nodig is. Holding space.

Een afstandshealing geeft je de mogelijkheid om helderheid in jouw proces te krijgen. Lichtcodes en Lichtfrequenties die opgeslagen liggen worden vrijgegeven. Niemand kan jouw leven leiden, alleen jij kan jouw volledige potentie leven. In je eigen heilige ruimte laat je laagje voor laagje energie los tot je naakt overblijft, transparant, Crystal Clear like a Diamond. Je wordt je gewaar van je eigen Diamanten Licht van waaruit je zielsverlangen wordt geactiveerd. En dan via de helende frequenties bouw je je oorspronkelijke lichaam weer op. Van binnen naar buiten. Je voelt je daarna als herboren. Een mooi uitgangspunt om je Lichtpad verder te lopen. Er wordt een regenboogbrug gemaakt om de frequentie van het Lichaamsbewustzijn uit te breiden om zo het Zielsbewustzijn te laten incarneren.

Het is altijd al bijzonder om een behandeling van Jamy te mogen ontvangen.
Bij Jamy voel ik me welkom….veilig….zij luistert….
Helaas woont ze niet bij mij in de buurt.
Ik werd ziek, mijn energielevel daalde enorm en wát was graag bij haar langs gegaan.
Ik heb problemen met mijn longen, vaak het gevoel alsof ik implodeer.
Dát gevoel werd ineens heel intens totdat …. alsof er een poort wijdopen werd gezet…mijn borstkas werd groter en wijdser en ik voelde de lucht tot onderin mijn buik.
En….. dat gevoel is niet meer weggegaan.
Het was een prachtige ervaring, gewoon vanaf mijn bank in de woonkamer.
Dank je wel lieve Jamy, je hebt me heel blij gemaakt.’